lauantai 1. elokuuta 2015

TilkkuVirrat

Kahden viikon TilkkuVirrat -kurssit päättyivät eilen. Olipa erittäin mukava kokemus, niin uusien ideoiden ja mallien suhteen, kuin myös uusien ihmisten kohtaamisen suhteen. Kotiin tuliaisiksi sain ommeltuja mallitöitä ja erittäin hyvän mielen.
TilkkuVirrat -festivaaleilla on 20 vuoden historia takanaan, taiteellisena johtajanaan Vuokko Isaksson ja myös kurssien opettajana. Nyt TilkkuVirroilla kuitenkin puhaltavat uudet tuulet, kun Vuokko luopuu tehtävästään. Kiinnostavaa nähdä mihin suuntaan tuulet kuljettavat. Olen iloinen että sain olla mukana Vuokon luotsaamilla viimeisillä festivaaleilla. Hyvin vietetyt loman kaksi viimeistä viikkoa :)

Herraskosken kanava


Virtain laivaranta
Sateen jälkeen

2 kommenttia:

Irma kirjoitti...

Kiva lukea kokemuksestasi tilkkutyökurssilla. Kuvia on mukava katsella ja saada ideaa omaankin ompeluun:) Maisemakuvaukset ja vanha historia kiinnostavat minua, kiitos kun kuvasit niitäkin:) Taitaa tulla Killinkoskesta matkakohde itsellekin;)

Anne kirjoitti...

Tuo Killinkoski on mielenkiintoinen kohde. Lauantaina siellä oli lisäksi kyläpäivät ja väkeä paljon, vaikka kyse on pienestä kylästä. Kiva jos inspiroiduit :)